Davitkov nu pare îngrijorat de eşecurile consecutive

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu se află pe ultimele locuri din clasament după cele şase eşecuri consecutive. Cu toate că nu are nici o victorie cu echipa în noul sezon, antrenorul Jordanco Davitkov nu pare deloc îngrijorat de situaţia echipei.

În ultima etapă CSM Târgu Jiu a pierdut meciul cu U BT Cluj-Napoca deşi jocul echipei nu a fost unul foarte slab, ba chiar meciul a fost unul echilibrat în care gorjenii s-au impus în două sferturi, scor 70 – 85 (7-25, 19-16, 21-22, 23-22).

Antrenorul Jordanco Davitkov a apreciat jocul echipei sale considerându-l mult mai bun decât celelalte meciuri pierdute.

“Clujul este o echipă foarte bună, de nivel european, au un roster demn de competiţiile FIBA. Noi am făcut un meci destul de bun, am pierdut clar primul sfert şi s-a dovedit a fi decisiv. În celelalte, am prestat un baschet bun şi am demonstrat că ne putem bate cu ei. Le-am spus jucătorilor, încă dinaintea partidei, că vor face o apărare foarte agresivă, că vor face ‘capcană’ la fiecare pick and roll şi că nu trebuie să le dăm mingi uşoare. Până la urmă, a fost un meci mult mai bun decât celelalte”, care recunoaşte că există o presiune din cauza lipsei de rezultate dar nu este îngrijorat: “Normal că este presiune, dar în momentul în care vom câştiga un meci, ne vom relaxa şi vom arăta mult mai bine ca echipă. O să urmeze meciuri cu echipe mai accesibile. Nu le putem numi uşoare, pentru că nu există meciuri uşoare în LNBM, însă, în acelaşi timp, şi noi trebuie să ne ridicăm nivelul. Nu este nimic pierdut. Mai sunt multe etape până la final. Trebuie să eliminăm aceste turnover-uri pentru că putem să marcăm şi să controlăm recuperările”.

Nici etapa următoare CSM Târgu Jiu se va deplasa la CSU Sibiu.

Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: