CSM Târgu Jiu, victorie în meciul 3 cu Laguna București

CSM Târgu Jiu a câștigat meciul 3 din seria de play-out cu Laguna București. Echipa pregătită pe final de sezon de Adrian Roșu și Claudiu Alionescu s-a impus cu 90-80 și conduce seria cu 2-1.

CSM Târgu Jiu a înregistrat vineri seară a două victorie consecutivă din play-out, după ce a trecut de Laguna București, scor 90-80. Baschetbaliștii pregătiți acum de Adrian Roșu sunt la doar un meci distanță de a închide seria cu Laguna. Gruparea gorjeană are 2-1 la general, iar duminică seara are șansa de a încheia conturile cu formația din București dacă va reuși o nouă victorie.

„Cu Adrian Roșu pe bancă, baschetbaliștii echipei noastre pare că și-au recăpătat încrederea în forțele proprii și pofta de a juca baschet. CSM Târgu Jiu a arătat cu totul altfel în ultimele două partide, cu un apetit ofensiv ridicat și hotărâtă să încheie seria la finalul acestei săptămâni”, se arată pe site-ul oficial al clubului.

Față de meciul de la Târgu Jiu, Adi Roșu a făcut o schimbare în primul ”5”, cu Jaleen Dupree în locul lui Arsenije Vuckovic, mutare care s-a dovedit a fi inspirată. Americanul s-a achitat cu brio de rolul atribuit în primul 5. Pe lângă Jalen Dupree, CSM Târgu Jiu a început meciul 3 cu Dimitrius Underwood, Camil Berculescu, David Antonescu și Cameron Oluyitan. Este al doilea meci la rând când Cameron Oluyitan începe în primul 5. Americanul a primit credit din partea lui Adrian Roșu, iar baschetbalistul de peste ocean a răspuns pozitiv în ambele meciuri, în această seară fiind cel mai bun om al grupării gorjene.

Vizualizări: 498

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: