CSM Târgu Jiu a aflat adversara din Cupa României

CSM Târgu Jiu a aflat marți adversara din sferturile de finală ale Cupei României Râureni, ediția 2023-2024. Conform programului stabilit de FRH, finalista Cupei României din sezonul trecut, CSM Târgu Jiu, va juca în această fază a competiției, pe teren propriu, cu Gloria Bistrița. 

Marți a avut loc, la sediul Federației Române de Handbal,  tragerea la sorţi pentru sferturile de finală din cadrul Cupei României la handbal feminin. CSM Târgu Jiu va avea parte de un adversar dificil, este vorba despre Gloria Bistrița, echipă pe care însă gruparea gorjeană a învins-o, chiar la Bistrița, în Final 4-ul Cupei României din sezonul trecut. 

Gloria Bistrița, formație clasată în acest moment pe 3 în Liga Națională, pregătită de selecționerul Florentin Pera, a trecut în turul 2 al competiției de Corona Brașov, scor 35-33. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache a trecut în turul 2 al competiției de divizionara secundă, CSM Bacău, scor 36-28. 

Conform programului stabilit de FRH, CSM Târgu Jiu ar trebui să joace cu Gloria Bistrița pe 13 martie, dar data disputării partidei poate fi modificată în funcție de programul celor două formații, anunță csmtargujiu.ro. 

Vizualizări: 714

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: