Spune că a dat lovitura cu un fotbalist din Târgu Jiu

Jucătorul crescut la Centrul de Juniori al celor de la Pandurii, Andrei Dragu, este considerat transferul anului la FCU Craiova. Formația din Bănie l-a luat pe Dragu de la FC Botoșani, formație care a păstrat un procent dintr-o eventuală vânzare în afara țării a tânărului fotbalist.

Un procent din revânzarea lui Andrei Dragu ar reveni, probabil, și la Pandurii, club aflat în prezent în faliment, dar care poate cere bani pentru formarea jucătorului prin intermediul lichidatorului judiciar care administrează falimentul clubului.

După perfectarea transferului lui Dragu, Adrian Mititelu e convins că a dat lovitura și îl vede pe tânărul din Târgu Jiu și la echipa națională. 

Conducătorul lui FC U Craiova a dezvăluit, pentru ProSport, că Dragu a ajuns pe gratis în Bănie, a semnat pe doi ani și jumătate, însă FC Botoșani păstrează 25%, dar nu mai puțin de 100.000 de euro, dintr-un eventual viitor transfer al jucătorului!

„Am dat lovitura cu Dragu! Am luat fotbalist de echipă națională. Într-un an va fi la echipa națională! De mult voiam să-l iau, am vrut să dau și bani pe el. Doar că n-aveam acum bani să dau pentru că n-am vândut nimic! Și mi s-a ivit această oportunitate să-l iau fără să plătesc bani! Am primit un cadou. Botoșani are 100.000 de euro la un viitor transfer. 25%, dar nu mai puțin de 100.000 de euro.

Sunt foarte bucuros că am luat un jucător ca Dragu, e un jucător de valoare.  Are și vârstă bună, e și oltean. Joacă și fundaș stânga, are viteză, are tot”, a declarat Adrian Mititelu, pentru ProSport.

FC U Craiova l-a prezentat oficial pe Andrei Dragu în urmă cu câteva zile, iar fotbalistul a semnat un angajament pe doi ani și jumătate cu clubul patronat de Adrian Mititelu.

În prezent, 350 de mii de euro este cota de piață a lui Andrei Dragu, conform siteului de specialitate Transfermarkt. Tânărul de 24 de ani are deja 63 de meciuri în Liga 1, două goluri și trei pase de gol.

Vizualizări: 1,483

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: