CSM Târgu Jiu a pierdut și la Focșani

CSM Târgu Jiu a pierdut în acest week-end confruntarea cu CSM Focșani, scor 59-75. Meciul disputat în deplasare a contat pentru etapa a 7-a din Grupa 11-18 a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

A fost un meci cu două reprize diametral opuse. Prima repriză a aparținut formației gorjene după ce elevii lui Kresimir Basic au început bine meciul și s-au impus în actul de debut al partidei, scor 19-14. Chiar dacă au pierdut sfertul doi, scor 15-18, baschetbaliștii gorjeni au intrat la pauză cu un avans de o posesie, 34-32. Repriza a doua a aparținut gazdelor. Sfertul trei a fost unul de coșmar pentru gruparea gorjeană, în care echipa gazda s-a desprins decisiv. Actul trei a fost adjudecat de gazde cu 25-10. Ultimul sfert al meciului a fost ceva mai echilibrat, dar adjudecat tot de gazde, scor 18-15 iar meciul s-a terminat 75-59 pentru Focșani, care și-a consolidat locul 5 în grupă, în timp ce gorjenii rămân pe locul 6, dar tremură serios și pentru această poziție. Gorjenii au acum nevoie de victorie în ultima etapă din grupă, pe terenul echipei Laguna București.

Shamiel Stevenson a fost cel mai bun marcator al grupării gorjene, cu 12 puncte marcate. ”Cu multe mingi pierdute, acțiuni individuale și ratări ușoare nu puteam emite pretenții să câștigăm un astfel de meci”, a fost concluzia antrenorului croat, Kresimir Basic.

Vizualizări: 345

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: