Festival de Minihandbal în Sala Sporturilor din Târgu Jiu

Orașul Târgu Jiu a devenit pentru o zi  capitala regională a minihandbalului oltean. Sala Sporturilor din Târgu Jiu este gazda Festivalului Regional de minihandbal, unde sute de copii, băieți și fete, se bucură de handbal.

Competiția este organizată de AJH Dolj în colaborare cu CSM Târgu Jiu iar la întreceri participă zeci de echipe din Olt, Argeș, Vâlcea, Mehedinți, Dolj și Gorj. La feminin, CSM Târgu Jiu participă cu o echipă coordonată de Paula Pagnejer.

Zeci de echipe din regiunea Olteniei se întâlnesc în acest week-end  la Târgu Jiu pentru un festival al sportului și al bucuriei de a juca handbal. Finalul de săptămână va fi unul plin de handbal pentru cele mai mici handbaliste de la CSM Târgu Jiu. ”Vom participa cu cele mai mici handbaliste din familia CSM Târgu Jiu! Sunt sigură ca minunatele noastre fete se vor bucura din plin de această ocazie. Sper ca jocurile să fie unele benefice. În primul rând micuțele noastre handbaliste trebuie să se obișnuiască cu competițiile oficiale. Astfel, bucuria de a juca și a participa într-o competiție oficială să se citească pe zâmbetul micuțelor handbaliste”, a declarat pentru csmtargujiu.ro Paula Pagnejer, antrenoare la grupa de minihandbal a CSM Târgu Jiu.

LOT CSM Târgu Jiu: Daia Ștefania, Spînu Teodora, Pănoiu Ana, Poenaru Anastasia, Murgea Rebeca, Schitiu Ștefania, Constantinescu Tiana, Avramescu Andra, Celea Sara, Cosacu Daria, Slivilescu Sara, Iacobescu Malina, Anuțoiu Găbița, Semenescu Antonia, Peptan Beatrice, Milodin Ștefania.

Vizualizări: 388

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: