Craiova a întrerupt şirul eşecurilor în meciul cu FCSB

Meciul dintre FCSB şi Universitatea Craiova s-a încheiat cu scorul de 0-1, oltenii impunându-se în faţa unei echipe de rezerve. Craiova reuşeşte astfel să se menţină pe locul trei în clasamentul Ligii 1.

Universitatea Craiova a învins-o la limită pe FCSB, scor 1-0, în cadrul penultimei etape, a noua din play-off-ul Ligii 1. Unicul gol al partidei a fost marcat de către Alex Cicâldău, în minutul 55, din pasa lui Andrei Ivan.

Cu o echipă foarte tânără pe teren, FCSB nu a reușit să întoarcă rezultatul și partida s-a încheiat cu victoria oltenilor, scor 1-0. FCSB nu mai avea însă vreo miză, având în vedere faptul că CFR Cluj este deja matematic campioană. Oltenii însă erau la egalitate de puncte cu Sepsi Sfântu Gheorghe și aveau nevoie de victorie pentru a spera la încheierea sezonului pe locul 3.

Universitatea Craiova întrerupe astfel seria de 4 înfrângeri consecutive și se desprinde momentan în lupta cu Sepsi. Craiova e pe locul 3, cu 40 de puncte, cu un avans de 3 puncte față de covăsneni. Oltenii sunt acum cu gândul la principalul obiectiv, finala Cupei României, de sâmbătă, contra Astrei.

Vizualizări: 1,341

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: