Un fost junior de la Pandurii, aşteptat să se impună în Liga 1

Tinerii jucători gorjeni de perspectivă, care să se impună la Liga 1, sunt foarte puţini, dar se aşteaptă foarte mult de la un fost junior de la Pandurii care are şansa să confirme în prima ligă. După ce a jucat în ultimul sezon la ACS Viitorul Târgu Jiu, fostul junior pandur Andrei Dragu este acum cotat cu şanse mari de a se impune şi în Liga 1.

Gabriel Manu, antrenorul divizonarei secunde Metaloglobus, spune că printre jucătorii de perspectivă pe care i-a remarcat în acest sezon din Liga 2 se numără şi doi fotbalisti care au evoluat la Târgu Jiu. Manu, fost secund al lui Reghecampf în Emiratele Arabe Unite, a înaintat trei nume ale unor jucători talentați din Liga 2, iar printre ei ei se numără gorjeanul Andrei Dragu, fotbalist crescut la Pandurii care a semnat deja cu FC Botoșani, dar şi Daniel Paraschiv, jucător care a evoluat în ultimul sezon tot la Târgu Jiu, la ACS Viitorul, fiind adus de la Luceafărul Oradea.

„Mă pot gândi la Andrei Dragu, de la Viitorul Târgu Jiu, care înțeleg că a și semnat în Liga 1, cu FC Botoșani. Mai e și Daniel Paraschiv, tot de la Viitorul şi mai e un copil, Robert Sălceanu de la Dunărea Călărași. Sunt mulți copii buni pe care i-am urmărit de-a lungul sezonului. Eu zic că avem un viitor frumos în Liga 2. Vin din urmă copii buni. Din păcate, eu n-am avut la echipa mea o «plajă» de juniori din care să aleg”, a declarat Gabriel Manu, la GSP Live.

Andrei Dragu are 21 de ani şi a evoluat pentru Viitorul Târgu Jiu, ca fundaș stânga fiind cotat la 275.000 de euro de Transfermarkt iar Daniel Paraschiv are 22 de ani şi este atacant fiind cotat la 175.000 de euro de Transfermarkt.

Din păcate ACS Viitorul Târgu Jiu îi pierde gratis pe cei doi pentru că erau la final de contract dar Pandurii ar putea solicita grila de formare pentru Andrei Dragu, care a crescut la juniorii clubului gorjean.

Vizualizări: 607

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: