Se cunosc echipele retrogradate din Liga 1, Dinamo nu e între ele

Astra Giurgiu și Poli Iași sunt echipele care retrogradează în Liga 2 în acest sezon. O echipă de tradiţie cu foarte mulţi suporteri, Dinamo Bucureşti,  se salvează în ultimul moment de la retrogradare iar FC Hermannstadt și FC Voluntari vor juca barajul pentru supraviețuire.

Final dramatic în play-off-ul Ligii 1, acolo unde Dinamo și Chindia au pus la cale o remiză de salon, scrie Pro Sport. În urma rezultatului din această etapă Dinamo scapă de grijile retrogradării. Hermannstadt a câştigat cu FC Argeș și a scăpat deocamdată de retrogradarea directă. Sibienii vor juca barajul pentru supraviețuire, acolo unde va merge și cei de la FC Voluntari. Surpriza neplăcută a finalului de sezon din play-off este retrogradarea Astrei. Giurgiuvenii sunt foști campioni ai României şi nu au reușit victoria la Viitorul astfel că vor juca în Liga 2.

Chindia și Viitorul sunt echipele care vor juca meciul de baraj pentru calificarea în Conference League. Echipa lui Gică Hagi profită de faptul că UTA Arad nu are licență pentru a juca în Europa.

Vizualizări: 666

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: