Veşti bune. Pandurii primește banii de la asociaţi

Tergiversările cu care se confruntă acum clubul Pandurii din partea membrilor asociaţi, care trag de timp să nu achite banii câştigaţi de club în instanţă, se vor încheia curând. Avocatul Pantelimon Manta a precizat că asociaţii vor fi obligați să vireze banii către Pandurii, altfel vor fi executați silit de Finanțele Publice și vor trebui să-i impute.

Referindu-se la sumele de bani pe care clubul de fotbal Pandurii trebuie să le recupereze de la membrii asociaţi după câştigarea definitivă a procesului cu aceştia, Pantelimon Manta a precizat, la Radio Infinit, că asociaţii vor fi executați silit pentru că interesate să-și recupereze banii sunt, în primul rând, Finanțele Publice. „Executarea silită nu mai depinde de Condescu şi aici e drama, şi cei care au facilitat acordarea acestor sume care nu s-au achitat, sau mă rog, prin semnăturile lor şi-au luat angajamentul că facilitează acordarea acestor sume de bani, trebuie să gândească raţional, şi mai ales în contextul legislaţiei. Nu mai depinde nimic de Condescu, pentru că entitataea respectivă, clubul, este în insolvenţă, şi prin prisma acestui fapt cei care trebuie să facă executare sunt lichidatorul judiciar şi, mai ales, subliniez, Finanţele Publice. Pentru că printre creditori sunt Finanţele Publice şi cine îi iartă? Ce agent economic sau ce lider politic poate să determine finanţele să nu îşi recupereze creanţele,  este exclus. De aceea e hora mare, ei vorbesc, dar vor da banii. Şi vor trebui apoi să îi impute consilierilor, celor care au semnat”.

După decizia definitivă a Înaltei Curți de Casație și Justiție, Pandurii a trecut la executarea silită, dar Primăria Târgu Jiu a cerut suspendarea acțiunii. Pandurii ar urma să primească aproximativ  4 milioane de euro, sume datorate, plus cheltuielile aferente proceselor care au demarat în 2017 și au durat peste 4 ani.

Vizualizări: 1,789

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: