Consilier județean: Putem să fim Bucovina Olteniei

 “Gorjul poate deveni Bucovina Olteniei!” O spune consilierul județean Mihai Olaru care e încrezător că județul Gorj se poate dezvolta cu ajutorul turismului. 

Afirmația a fost făcută, într-o emisiune la Radio Infinit, în contextul în care cei mai mulți politicieni și autoritățile își focusează atenția și discursurile doar în jurul Complexului Energetic Oltenia: „Este o relație toxică, încercăm să reparăm strict CEO și pierdem alte perspective, alt potențial al județului. Trebuie să găsim soluții, dar suntem absoluți blocați acolo și nu putem vorbi în continuu despre CEO și să uităm de dezvoltare și în alte domenii. Doar energie are Gorjul de oferit?”.

Mihai Olaru a venit cu alternativa: turismul. Se poate dezvolta în Gorj pentru că avem un potențial uriaș, se pot face investiții și, automat, angajări în turism. 

„Putem face turism! Să fim Bucovina Olteniei. Dacă ne blocăm doar acolo, la CEO, nu mai vedem altă oportunitate. Turismul atrage infrastructura mică, infrastructură mare, ne putem conecta prin potențial și aducând un plus valoare și de restul țării. Industria se dezvoltă în paralel”, a mai declarat Mihai Olaru, consilier județean.

Vizualizări: 2,451

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: