Cum va cheltui primarul Romanescu 40 de milioane de lei

Suma de 40 de milioane de lei, disputată de PNL și de PSD, va fi cheltuită de primarul Marcel Romanescu. Pentru ce va opta să folosească banii nu se știe încă, dar liberalii au propus câteva investiții necesare în Târgu Jiu.

Este dezbatere pe scena politică locală, după ce liberalii au anunțat că au obținut 40 de milioane de lei pentru municipiul Târgu Jiu. La scurt timp, primarul Marcel Romanescu a declarat că a avut sprijinul PSD pentru această sumă.

Ulterior, în presă a apărut o adresă trimisă de primarul Marcel Romanescu prefectului de Gorj, Iulian Popescu, în data de 26 ianuarie, în care îi solicită să facă ”demersurile necesare pentru alocarea inițială din fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului a sumei de 39.960.000 de lei și completarea ulterioară până cel puțin la nivelul sumei de 60.545.516, 80 de lei”.

Suma provine din impozitul pe venitul pe care-l produc gorjenii, iar banii vor fi cheltuiți de primarul Marcel Romanescu. 

Liberalii au avut câteva propuneri despre zonele unde să fie direcționați banii.

”Cu acești bani putem susține cumulativ o listă importantă de investiții pentru comunitatea noastră, precum: finalizarea lucrărilor la Heliport, achiziționarea / exproprierea terenurilor în afara orașului pentru stația de tratare a deșeurilor și o nouă groapa ecologică; demararea reabilitării operelor lui Constantin Brâncuși; parcări pentru sute de autoturisme; un padoc nou, modern, pentru câinii fără stăpân; cel puțin 5 noi locuri de joacă pentru copii; susținerea performanței sportivilor noștri”, a transmis prefectul Iulian Popescu.

Vizualizări: 1,758

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: