Cluburile s-au înţeles dar jucătorul nu vrea să plece de la Craiova la FCSB

Andrea Compagno, atacantul de 26 de ani al lui FCU Craiova, refuză momentan să vină la FCSB. După ce Gigi Becali și Adrian Mititelu au ajuns la un acord, iar patronul roș-albaștrilor era dispus să achite 1,5 milioane de euro, jucătorul a refuzat să plece de la Craiova.

Informația a fost dezvăluită de Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, care lasă de înțeles că Andrea Compagno cere mai mulți bani. Cluburile s-au înțeles, acordul de transfer a fost semnat, dar nu ne-am înțeles cu jucătorul. Oferta noastră e pe masa lui. Dacă o acceptă, bine, dacă nu, rămâne la Craiova. De dimineață nu fac altceva decât să discut cu agentul lui, așa stau lucrurile momentan. Sunt atât de extenuat încât nu mă interesează de ce refuză, spun doar care e rezultatul la acest moment. Nu ne-am înțeles cu el. Noi mai mult decât am oferit nu vom oferi. Suma de trasfer e oricum exagerată, pentru mine”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Ajuns la Craiova în iulie 2020, de la Tre Fiori, din San Marino, după ce a dat probe la Petrolul, Andrea Compagno a contribuit la promovarea lui FCU în primul eșalon. De când FCU a revenit în prima ligă, italianul a fost unul dintre oamenii de bază ai alb-albaștrilor, reușind să înscrie 17 goluri în 34 de meciuri pe prima scenă.

Galerie foto


Vizualizări: 1,991

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: