ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut la ultima clasată

ACS Viitorul Târgu Jiu a suferit un duş rece în week-end când a pierdut un meci ce părea să fie cel mai uşor al sezonului. Echipa lui Florin Stîngă a fost învinsă de ultima clasată înaintea acestei etape, Unirea Constanţa.

Meciul contra satelitului celor de la FCSB s-a jucat la Clinceni iar ACS Viitorul pornea favorită, cel puţin prin prisma faptului că reuşise să învingă pe Dinamo etapa trecută. Dar cum pe Dinamo deja o bate orice competitoare din Liga 2, victoria din etapa trecută nu mai e una atât de spectaculoasă cum au lăsat să se înţeleagă cei de la ACS Viitorul.

După o primă repriză ce a părut echilibrată, scorul a devenit 1-0 pentru gazde după o acțiune continuă de atac a Unirii Constanța, mingea a ajuns în 6 metri, la Andreas Chirițoiu, care a înscris printre picioarele portarului.  Oaspeţii au reuşit egalarea înainte de pauză dintr-un penalty obţinut în minutul 44 când Șuteu a intervenit neglijent asupra lui Dragu, în careu, în lateral dreapta, și arbitrul a dictat penalty.

Scorul a devenit 1-1 după ce Alin Țegle a executat lovitura de pedeapsă, în stânga, la semi-înâlțime şi a înscris.

După pauză gazdele au dominat jocul şi au şi marcat în minutul 53, scorul devenind 2-1 după ce Chirițoiu fusese faultat în careu de Răsdan. Alexandru Enache a şutat pe jos, în stânga, și a înscris lângă bară. Câteva minute mai târziu Chirițoiu a scăpat singur cu portarul, însă Opric a scos mingea cu piciorul.

Unirea Constanța a obţinut primele sale puncte în acest sezon, în urma victoriei cu 2-1 în meciul cu ACS Viitorul Târgu Jiu, și nu mai este ultima clasată în Liga 2.

Vizualizări: 934

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: