Marius Croitoru, la un pas de a fi demis de la Craiova

Marius Croitoru are zilele numărate la FCU Craiova, sunt de părere Constantin Zotta și Mihai Stoica. Echipa lui Adrian Mititelu se află pe locul 12 în Superligă, iar jocul nemulțumește tot mai mult patronul care nu mai are răbdare.

Ultima partidă, cea cu UTA, pune și mai multă presiune pe Marius Croitoru. Arădenii au învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 pe FCU Craiova care, după șapte etape disputate în campionat, a obținut doar 7 puncte. Iar Marius Croitoru este tot mai aproape să fie demis de la FC U Craiova susțin unii oameni de fotbal.

Constantin Zotta a amintit de cei patru antrenori schimbaţi de la începutul campionatului: Toni Petrea, Laszlo Balint, Alexandru Pelici şi Erik Lincar. Fostul arbitru susţine că Marius Croitoru mai merită câteva şanse până la o decizie drastică. „Deja s-au schimbat nişte antrenori prin Liga 1. Îl cunoaştem pe patron, pe Adrian Mititelu, care nu are răbdare. Dacă faci analiza, ţi-ar plăcea repriza a doua, dar golurile pe care le iei reprezintă şi o organizare proastă. Orice se poate întâmpla, dar parcă i-aş mai da şanse, că e antrenor bun”, a declarat fostul arbitru pentru Orange Sport.

Mihai Stoica este de părere că evoluția oltenilor lui Mititelu este una oscilantă, iar fără vedeta Juan Bauza echipa are mari probleme de exprimare în teren. Managerul de la FCSB este convins că mare parte din vină o are tehnicianul oltenilor. „Nu reţin niciun meci în care să nu aibă 30-40 de minute în care să nu joace bine, dar nu e suficient să faci puncte. În derby-ul Craiovelor au jucat bine 30-40 de minute, după care evoluţia a fost oscilantă. Fără Bauza e problemă mare. Echipa lor a jucat bine, dar vioara lor era Bauza. Poate interveni un blocaj psihic, e clar. Eu sunt fan Croitoru, e antrenor tânăr, studiază, e preocupat, dar ca orice tânăr trebuie să nu aibă prea mult entuziasm. Când vorbeşti la peroana I singular în cadrul unui grup… trebuie să corijeze anumite lucruri”, a spus managerul general al FCSB.

Vizualizări: 661

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: