Dan Ilieș scrie din nou istorie la Târgu Jiu, de această dată în Liga Florilor

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu scrie istorie și debutează în acest week-end în Liga Florilor. Meritul acestei performanțe îi aparține în mare parte și șefului secției de handbal a CSM, Dan Ilieș, cel care a scris istorie la Târgu Jiu și la o echipă de handbal masculin, ca jucător.

Începând de duminică, etapă de etapă spectatorii din Târgu Jiu vor putea vedea la lucru unele dintre cele mai bune handbaliste din lume, pentru că este ştiut faptul că Liga Florilor este o competiţie extrem de puternică, în care evoluează jucătoare care au performat la nivel european şi mondial. La spectacolul handbalistic din Liga Florilor va contribui şi CSM Târgu Jiu, care va lua startul în ediţia 2022-2023, duminică, 28 august, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, atunci când va juca cu Dacia Mioveni. Meciul va începe la ora 12.00.

Expertul sportiv Dan Ilieş, coordonatorul secţiei de handbal a CSM Târgu Jiu, este convins că Sala Sporturilor din Târgu Jiu va fi plină la ora jocului dintre CSM Târgu Jiu şi Dacia Mioveni, partidă care marchează momentul de debut al grupării gorjene în Liga Florilor. Dan Ilieş face un apel către publicul gorjean să vină în număr mare la meci şi mizează pe o susţinere puternică a publicului din Târgu Jiu, bun cunoscător al fenomenului handbalistic. ”Am mare încredere în această echipă. Cred în forţa şi unitatea grupului care s-a creat la CSM Târgu Jiu, iar faptul că jucăm primul meci acasă, cu publicul alături de noi, poate fi un atuu important pentru echipa noastră. Ne aşteaptă un meci puternic, dar vom juca de la egal la la egal şi sperăm ca la final echipa noastră să fie cea care va lua toate punctele”, a declarat Dan Ilieş.

Biletele si abonamentele pentru meciul de duminică, primul din istoria clubului în Liga Florilor, pot fi achiziționate după cum urmează:

– la sediul CSM Târgu Jiu, joi între orele 08:00 – 17:00 și vineri între orele 08:00-14:00.

– la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, duminică începând cu orele 10:30

Preț bilet=15 lei

Abonamentele, valabile pentru tot sezonul 2022-2023, în valoare de 150 lei pot fi achiziționate de la sediul CSM Târgu Jiu – B-dul. Constantin  Brâncuși nr.6 Târgu Jiu.mCopiii cu vârsta de până la 18 ani au acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza certificatului de naștere (copie), a carnetului de elev sau a cărții de identitate.

Vizualizări: 2,125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: