Rădoi a perfectat un transfer pentru titlu la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a rezolvat transferul stoperului Bogdan Mitrea  de la Sepsi, după ce oltenii au fost eliminați din Conference League. Craiova i-a achitat clauza căpitanului celor de la Sepsi iar Mitrea a semnat înțelegerea cu alb-albaștrii!

Dorit de Universitatea Craiova, Bogdan Mitrea ajunge sub comanda lui Mirel Rădoi, după ce olteni au decis să plătească direct clauza de reziliere pe care fundaşul o avea în contractul cu Sepsi Sf. Gheroghe.

Astfel, Craiova va achita 250.000 de euro pentru Mitrea, iar jucătorul a pus deja semnătura pe contractul cu trupa din Bănie.

Rădoi a cerut transferul lui Mitrea după meciul tur cu Hapoel Beer Sheva, atunci când Paul Papp a fost eliminat în pauza meciului, pentru un conflict avut cu un adversar la vestiare. Papp a intrat astfel în dizgraţia tehnicianului, dar şi a conducerii clubului şi au fost începute negocierile pentru Mitrea. Iniţial, Craiova a oferit 100 de mii de euro, însă Sepsi a refuzat. Mutarea a fost confirmată de directorul sportiv al covăsnenilor, Attila Hadnagy, care a precizat că jucătorul şi-a dorit să meargă la Craiova.

Vizualizări: 1,044

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: