Cine e pe primul loc în sondajul PSD pentru Primăria Târgu Jiu

Primul sondaj efectuat la comanda PSD Gorj pentru Primăria Târgu Jiu a fost finalizat. Sondajul s-a referit în primul rând la notorietatea potențialilor candidați, dar a fost o întrebare și cu privire la intenția de vot. Au fost sondați oameni politici de la mai multe partide.

Clasamentul întocmit a arătat surprize mari. Pe prima poziție s-a clasat Marcel Romanescu, actualul primar, cu 36%. Pe locul II se află, în sondajul de opinie al PSD, primarul comunei Runcu, Adi Câmpeanu, cu mai puțin de 30 la sută. O altă surpriză o reprezintă clasarea pe locul III al fostului prefect de Gorj, Corneliu Răducan-Morega, prim vicepreședintele USR Gorj. 

Pe locul IV, cu un procentaj foarte apropiat se află senatorul Cristi Rujan, președintele organizației municipale Târgu Jiu a PSD. „Nu am știut că a fost finalizat acest sondaj și nici de locul pe care m-a clasat. Eu le mulțumesc celor care s-au gândit la mine, dar am spus de la bun început că nu mă interesează Primăria municipiului Târgu Jiu. Am foarte multe proiecte începute în comuna Runcu și vreau să le duc la bun sfârșit. Mai sunt multe de făcut în localitate“, a spus Adi Câmpeanu. 

Primarul Romanescu înregistrează o ușoară scădere. Dacă se lăuda cu peste 40 la sută intenție de vot în sondajul făcut de PNL, acum acesta apare cu doar 36%.

Vizualizări: 4,992

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: