Uite sondajul, nu e sondajul! Frământări în PSD Gorj

În PSD Gorj, nu știe stânga ce face dreapta. Consilierul local Eduard Lădaru, care se gândește încă o dată la funcția de primar al municipiului Târgu Jiu, a declarat că nu știe să fi început vreun sondaj care să ajute organizația social-democrată să stabilească un candidat la Târgu Jiu. Asta deși liderul PSD Gorj a declarat chiar în urmă cu câteva luni că au fost făcute sondaje.

"Am făcut un sondaj cu nume din interiorul partidului, pentru a vedea cum stau anumite persoane. (…) De anumiți parteneri îmi este rușine, dar de alții nu. De anumiți parteneri mi-a fost rușine pentru că, în momentul în care nu depășești nici măcar momentul de bun simț de a trece clasa, atunci e o problemă", declara Weber, în urmă cu câteva luni. 

În spațiul public, au fost vehiculate câteva nume care ar fi prinse în sondajul PSD pentru Primăria Târgu Jiu: președintele PSD Târgu Jiu, senatorul Cristi Rujan, directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, Romeo Chiriac, șeful Salvamont Gorj, Sabin Cornoiu, fostul prefect de Gorj, Liviu Andrei, primarul comunei Runcu, Adi Câmpeanu și consilierul municipal Eduard Lădaru.

"Informațiile sunt pe surse. Eu aștept sa se anunțe public de conducerea partidului. În interiorul partidului, nu s-a luat nicio decizie. E firesc să se anunțe public cine va fi măsurat. Am purtat o discuție. Mi s-a spus că voi fi inclus în sondaj, numai că nu s-a spus nimic oficial, public, la asta mă refer. Sunt doar informații pe surse. Eu nu știu să fi început niciun sondaj de opinie", a declarat Eduard Lădaru, într-un interviu la Radio Infinit.

Ce e cert este că social-democrații nu au stabilit încă pe cine vor miza pentru alegerile locale de anul viitor pentru cea mai importantă primărie din județ.

Vizualizări: 1,409

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: