Hortopan ar intra în lupta pentru primărie: Orașul este într-o situație în care nu a mai fost 

Profesorul Alexandru Hortopan, membru USR Gorj, ar intra în lupta pentru Primăria Târgu Jiu. El a fost foarte vocal în ultima vreme, în special legat de felul în care sunt realizate lucrările de modernizare a Căii Eroilor.

Într-un interviu acordat Radio Infinit, Hortopan spune că nu i se pare greu de câștigat o competiție cu actualul primar. Însă USR nu a stabilit cine e candidatul. El va fi stabilit prin vot de către toți membrii. ”Eu sunt mai visător, eu nu cred că e chiar atât de dificil de câștigat o luptă cu actualul primar. Nu e chiar așa de rău de câștigat în condițiile în care în momentul de față orașul este într-o situație critică, foarte, foarte urâtă, din care nu prea nu cred că a mai fost vreodată. De când mai știu eu, de 30 de ani, eu nu cred că orașul Târgu Jiu a mai trecut printr-o situație asemănătoare și resimt un val de ură și de nemulțumire în rândul cetățenilor. Iar dacă societatea ajunge să ajunge în punctul în care i se umple paharul și nu mai suportă, o să reacționeze”.


Hortopan a atacat, dar a și fost atacat, motivul fiind lipsa unei autorizații pentru locuința sa, deși el este arhitect. ”Am fost o victimă, la fel ca toată lumea căreia nu i s-a dat autorizație de construire. Am făcut o casă între case și sunt singurul căruia i s-a cerut aviz de la Hidro. Doi metri pe lungul străzii sunt ai lui Hidroelectrica, iar pe acel teren a construit primăria aleile și trotuarele de acces în curte“, explica Hortopan la momentul respectiv.

Hortopan a fost și consilier județean ales pe listele PNL Gorj, în 2020, dar a renunțat la mandat. Ulterior s-a înscris în USR.

Vizualizări: 3,613

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: