Unii aleși locali din Târgu Jiu vor ședințe cu prezență fizică: Nu poți vota dezvoltarea orașului de pe whatsapp

Doi consilieri social-democrați reacționează după ce edilul din Târgu Jiu a anunțat că va continua să facă online ședințele de Consiliu Local. Luis Popa susține că dezvoltarea orașului nu se poate face online. 

Social-democratul anunță că va merge la ședințele organizate de acum înainte. "Începând de astăzi mă voi prezenta fizic la ședințele de Consiliul Local. Doar în anumite cazuri voi mai apela la votul online, ca de exemplu atunci când sunt anunțat la ora 10:00 că ședința este la ora 11:00. Nu poți vota dezvoltarea unui oraș pe whatsapp, plus că locuitorii orașului, chiar și presa, nu au acces la aceste ședințe", e mesajul consilierului local Luis Popa, de la PSD. 

Și Eduard Lădaru a comentat această situație: „Domnul primar s-a şi exprimat într-un mod a la Kim Jong-un, Coreea de Nord şi a zis că nu e bine să facem şedinţele fizic pentru că înseamnă că unii consilieri locali vor să-şi facă campanie electorală. Adică intervenţiile consilierilor locali în şedinţa de Consiliu Local este considerată de domnul primar campanie electorală, ceea ce mi se pare absolut absurd. Dacă nu i-ar plăcea acest mod de lucru, s-ar uita cum se desfăşoară şedinţele de Consiliu Local din celelalte comune din judeţul Gorj, nu mai vorbim despre celelalte municipii reşedinţe de judeţ din ţară, unde şedinţele se desfăşoară fizic”, a declarat Eduard Lădaru. 

Ședințele de Consiliu Local au loc online din perioada pandemiei. Edilul din Târgu Jiu a declarat că sunt multe într-o lună și unii aleși locali i-ar fi spus că și-ar fi dat demisia dacă erau chemați, de fiecare dată, la primărie.

Vizualizări: 623

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: