Ce variante de stadioane are Corvinul pentru Europa League!

Câștigătoare a Cupei României, Corvinul Hunedoara trebuie să joace, teoretic, în Europa League în sezonul următor, să reprezinte România în a doua competiție ca importanță la nivel de cluburi. Clubul așteaptă verdictul din partea UEFA, dar până atunci își face deja planurile, pentru ca în momentul în care decizia va veni și va fi una favorabilă, să fie totul clar.

Ioan Andone, un apropiat al clubului din Hunedoara, a declarat că în acest moment conducerea și stafful condus de Florin Maxim au la dispoziție două variante, stadionul din Sfântu Gheorghe, pe care evoluează Sepsi OSK, sau arena echipei CFR Cluj.

Practic, Corvinul Hunedoara va juca pe terenul unei formații pe care a învins-o în parcursul din Cupa României, de care a trecut pentru a-și face loc până în finală și pe care a și câștigat-o. Ioan Andone a afirmat că vor urma achiziții importante la Corvinul în vară, dar a și lăudat echipa pentru ce a realizat în sezonul 2023/ 2024, pe lângă câștigarea Cupei bifând și o clasare foarte bună în Liga 2, locul 2 în play-off.

”Meritul este al băieţilor. Bravo lor că au crezut până la capăt! Au adus primul trofeu din istoria clubului! În finala Cupei, Corvinul a dominat la multe capitole. Cred că cei de la Oţelul au fost şi mai obosiţi. E o generaţie bună la Hunedoara. Florin Maxim a reuşit şi el să formeze o gaşcă nebună, aşa cum aveam şi eu la Sportul Studenţesc, iar Florin era elevul meu!

Eu cred că echipa se va duce în Europa League. Corvinul are de ales între stadionul lui Sepsi şi cel al CFR-ului. Vor urma şi transferuri, echipa se va întări. Deja a fost întocmită o listă cu jucătorii doriţi la echipă. Rămâne şi Florin Maxim, normal, doar şi-a prelungit contractul”, a spus Ioan Andone potrivit Sport pe Surse.

Corvinul va lua startul în turul 1 preliminar al Europa League. Va juca în dublă manșă, la 11 și 18 iulie, iar următorul tur preliminar, al doilea, va avea loc pe 25 iulie (turul) și 1 august (returul), când, în cel mai rău caz, Corvinul va coborî în Conference League pentru a juca pentru calificarea în grupe.

Vizualizări: 1,749

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: