CE Oltenia cumpără apă minerală pentru angajați. Vezi ce sumă s-a alocat!

Complexul Energetic Oltenia a alocat peste două miliarde și jumătate de lei pentru a cumpăra apă minerală. În acest sens, reprezentanții companiei au postat un anunț în Sistemul Electronic de Achiziții Publice. Apa urmează să ajungă la angajații CEO, în zilele caniculare.

Conform anunțului postat, firma care va câștiga contractul va trebui să livreze apă la sticle de doi litri. Valoarea totală a contractului este de 269.568 lei.

„Achiziţia se face în temeiul OUG 99/2000 privind măsurile ce pot fi aplicate în perioadele cu temperaturi extreme pentru protecţia persoanelor încadrate în muncă şi HG 580/2000 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor OUG 99/2000.-art. 4 din OUG 99/2000: ,,în perioadele cu temperaturi ridicate extreme, angajatorii trebuie să asigure următoarele măsuri minimale: …. ….B cu a) asigurarea apei minerale adecvate, câte 2-4 litri/ persoană/ schimb”. (...) Cantitatea solicitata asigura necesarul pentru o perioada de 25 de zile cu temperaturi extreme. Livrarea produsului se va face numai pe baza de comanda ferma emisa de angajator atunci cand devin incidente condițiile de aplicare a OUG. Livrarea se face in maximum 72 de ore de la comanda”, se arată în cerințele anunțului postat de reprezentanții CE Oltenia. 

Vizualizări: 2,161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: