Când anunță meteorologii ploi în Oltenia!

Oltenia este regiunea din România cea mai afectată de caniculă în această perioadă. Meteorologii anunță că primele ploi mai serioase vor veni peste câteva zile.

La Târgu Jiu nu sunt șanse de ploaie până joi, dar abia sâmbătă va ploua mai mult. 

Temperaturile resimțite au ajuns la 40 de grade Celsius în weekend dar luni și marți va fi ceva mai suportabil, cu 38 de grade Celsius. Miercuri și joi vor fi din nou 40 de grade Celsius. Joi după-amiaza sunt ceva șanse de ploaie, dar abia în noaptea de vineri spre sâmbătă va ploua serios. Vor scădea și maximele de sâmbătă, la 34 de grade Celsius.

Craiovenii s-au confruntat în weekend cu temperaturi resimțite de până la 43 de grade Celsius. Luni și marți vor fi maxime de 41 respectiv 42 de grade Celsius, miercuri temperatura resimțită va fi de 42 de grade Celsius, iar joi de 44 de grade Celsius. Abia joi după-amiază este posibil să plouă, iar sâmbătă va ploua ceva mai mult, cu scăderea temperaturilor la 35 de grade Celsius.

La Drobeta Turnu Severin șansele de ploi sunt scăzute în următoarea săptămână. Cea mai mare temperatură resimțită, de 41 de grade Celsius, va fi joi.

Și la Slatina, temperaturile maxime resimțite vor trece de 40 de grade Celsius în fiecare zi, până joi inclusiv, când spre seară sunt așteptate primele ploi. Va continua să fie cald, temperaturi de cod roșu sau cod portocaliu, toată săptămâna.

La Râmnicu Vâlcea miercuri va fi cea mai caldă zi a săptămânii, cu temperaturi resimțite maxime de 40 de grade Celsius, în restul săptămânii acestea fiind de 38 – 39 de grade Celsius. Sunt șanse de ploaie joi, vineri și sâmbătă.

Vizualizări: 15,667

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: