Bucurie pentru 150 de copii

Fundația „Raza Aurie”, reprezentată de familia Ilinca Ilie și Monica, a oferit sprijin copiilor din medii defavorizate prin donația de rechizite școlare, în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj. Această inițiativă a avut un impact semnificativ asupra a peste 150 de copii proveniți din familii aflate în dificultate.

Fundația „Raza Aurie” a sponsorizat această acțiune cu o sumă de aproximativ 15.000 lei, în cadrul căreia au fost oferite ghiozdane complet echipate cu toate rechizitele necesare pentru începutul anului școlar.

Beneficiarii acestei donații au fost selectați de către reprezentanții DGASPC Gorj, care s-au ocupat și de distribuirea pachetelor.

Fiecare copil a primit un ghiozdan plin cu materiale esențiale pentru școală, inclusiv caiete, pixuri, creioane colorate, acuarele, bloc de desen, riglă, radieră, ascuțitoare, penar și alte articole utile atât pentru orele de curs, cât și pentru teme. Această surpriză a adus bucurie atât copiilor, cât și familiilor lor, având în vedere că unii dintre aceștia nu reușiseră să achiziționeze rechizitele necesare.

Vizualizări: 391

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: