Autoritățile dintr-o localitate din Gorj vor apă potabilă la robinet, nu industrială

Au sistem de alimentare cu apă, însă apa nu este potabilă. Li se întâmplă acest lucru sătenilor din comuna Fărcășești, unde apa de la robinet poate fi folosită doar la treburile din gospodărie. Autoritățile locale vor ca în cel mai scut timp localnicii să aibă apă potabilă la robinet.

Toate cele șapte sate din comuna Fărcășești beneficiază de acest sistem de alimentare cu apă. Autoritățile locale au preluat forajele în urmă cu mulți ani de la mină, iar apa care ajunge la robinet nu este potabilă. 

Localnicii din Fărcășești știu prea bine acest lucru și folosesc apa în gospodărie, însă autoritățile locale vor ca oamenii să aibă la robinet apa potabilă.

”Din păcate în acest moment noi avem în toate cele șapte sate sistem de alimentare cu apă, dar apa nu este potabilă. E apă industrială care ajunge la robinet de la forajele preluate de la unitatea minieră. Noi am prevăzut bani în bugetul local pentru modernizarea acestui sistem ca să putem avea la robinete apă potabilă și u industrială ca până acum. Este o dorință a mea și vreau să o realizez cât mai repede”, a precizat primarul din comuna Fărcășești, Constantin Drăgoescu.

Vizualizări: 2,193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: