Au reluat protestul în fața CE Oltenia: ”Este un abuz!”

Sindicalistul de la Cariera Lupoaia, Nicu Bunoaica, împreună cu membrii săi din cadrul sindicatului au reluat protestele în fața Complexului Energetic Oltenia. Salariații susțin că nu le-au fost ascultate revendicările. Minerii de la Cariera Tismana au acuzat presiuni din partea liderilor sindicali de la SMEO, după ce s-au mutat la sindicatului lui Bunoaica.

”Am reluat și vom duce protestul până când vom rezolva aceste probleme care nu trebuie să se întâmple într-o companie de stat. Am revenit aici pentru că nu s-a rezolvat. Ne-a pasat la discuții. Chiar directorul de la EMC a recunoscut să un singur om este vinovat, Constantin Stoian. Este omul care este unealta SMEO. Au fost amenințați oameni că vor fi mutați și alții. Am făcut un document la Jandarmerie și vom sta aici în fiecare zi până la ora 15:00”, a spus Bunoaica, la Radio Infinit.

Unul dintre protestatari acuză faptul că a fost supus unor presiuni și amenințări că o să fie mutat cu locul de muncă și asta după ce s-a înscris în sindicatul lui Bunoaica. ”Am stat de vorbă și cu domnul Burlan. Dânsul a transmis să se rezolve problema în teritoriu. Eu nu am transport de la locul de muncă spre casă. Se încalcă articole din Codul Muncii și nu am ajuns la un consens. Sperăm să se rezolve situația. Nu mă poți pune să muncesc doar cum vrei tu. S-au mai diminuat reacțiile și au mai fost discuții între ei. Este un abuz clar”, a spus Marius Popescu, salariat CE Oltenia.

Vizualizări: 1,307

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: