Decese fără număr la Complexul Energetic Oltenia

Nu trece săptămâna fără ca salariații Complexului Energetic Oltenia să anunțe un deces. Chiar dacă vorbim de o societate cu 11 mii de salariați, faptul că mor câte unul - doi pe săptămână este foarte mult. Azi a mai fost anunțat un deces, al unui miner de la Roșia.

Iată decesele anunțate de angajați de la începutul anului.

Februarie:

Decesul nr. 10: Spătaru Vasile, în vârstă de 52 de ani, care lucra ca ungător la depozitul de cărbune de la Cariera Roșia.  Colegii spun că avea o boală gravă la plămâni și de anul trecut a stat mai mult prin spitale.

Decesul nr. 9: Virgil Bălan era manevrant vagoane la Termocentrala Turceni. Avea 57 de ani și cancer la plămâni.

Decesul nr. 8: Licuț Florin, în vârstă de 52 de ani, care lucra ca operator la Secția Chimică din Termocentrala Ișalnița, a murit chiar de ziua lui. Avea 34 de ani de vechime în termocentrallă.

Ianuarie:

Decesul nr. 7: Vasile Borș era lăcătuș mecanic la Cariera Roșia. Bărbatul a suferit un accident vascular si a murit.

Decesul nr. 6: Marian Șoacă avea 53 de ani și era șef de tură la Termocentrala Craiova II.

Decesul nr. 5:  Maria Răciulete lucra la Termocentrala Turceni, la Secția Combustibil (la alimentare cu cărbune). Avea 54 de ani și s-a îmbolnăvit de cancer, iar pentru că nu avea condiții de pensionare a fost nevoită ca să renunțe la serviciu și să își depună dosarul de pensionare pe caz de boală.

Decesul nr. 4: Vasile Gomoi, lăcătuș mecanic la cariera Lupoaia, doar ce primise decizia de pensionare, când a fost răpus de boală.

Decesul nr. 3: Nicu Urzică lucra la termocentrala din Rovinari, șef de echipă la Reparații Turbine, și avea doar 56 de ani. Muncea de 37 de ani în condiții grele, iar asta i-a adus sfârșitul.

Decesele nr. 1 și 2: Nicoliță Mărunțelu, un bărbat de 52 de ani, de la ELCFU Motru, a fost găsit decedat în vestiar. Bărbatul, care lucra ca manevrant vagoane, era căzut pe pardoseală. Era începutul anului și tot atunci a mai murit un salariat din zona Motru, al cărui nume din păcate nu îl știm.

Vizualizări: 4,186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: