Atleții gorjeni au început bine noul an

Participare numeroasă a atleților gorjeni la un prim concurs atletic al anului. Mai mulți sportivi de la CS Pandurii și CSM Târgu Jiu s-au aflat în week-end la startul crosului Winter Run – Buridava de la Ocnele Mari.

Atleții gorjeni au înregistrat rezultate bune la crosul Winter Run – Buridava, de la Ocnele Mari.

La competiția din localitatea vâlceană Ocnele Mari atleții gorjeni au câștigat patru medalii. Este vorba de sportivi legitimați la cele două cluburi de seniori din Târgu Jiu, CS Pandurii și CSM Târgu Jiu.

Astfel, atleții Elena Bărăitaru și Paul Rusu au câștigat locul I Ia proba de 6 kilometri. Atletele Andreea Chivoiu, clasată pe locul I, și Mihaela Cepoi, clasată pe locul II, atlete care au dublă legitimare, la ambele cluburi, au concurat la proba de 17 km. Toți cei patru atleți sunt pregătiți de antrenorul Ionuț Bură.

Cele două curse, denumite Eco (6 km) și Fozy-Run (17 km), au avut startul la Primăria Ocnele Mari și au inclus în traseu și Salina Ocnele Mari.

După ce și-au făcut încălzirea la acest concurs, sportivii de la cele două cluburi vor participa la Campionatul Național Universitar de Atletism care se va desfășura la Bacău în perioada 25 - 26 februarie.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: