Lovitura ultimei zile de mercato la Universitatea Craiova

Dan Nistor a plecat de la Universitatea Craiova dar a rămas în Liga 1. Mijlocașul care a plecat în fotbalul mare de la Pandurii Târgu Jiu a ajuns din nou la Cluj, dar la Universitatea.

Dan Nistor s-a despărțit de Universitatea Craiova și a semnat cu un al club din Liga 1, urmând să joace în acest sezon la Cluj. Echipa din Bănie a hotărât să se despartă și de Dan Nistor, după ce anterior a reziliat contractele cu Giedrius Arlauskis, Paul Papp și Ivan Martic.

Mijlocașul de la Universitatea Craiova a semnat deja cu U Cluj, potrivit comunicatului postat de clubul patronat de Mihai Rotaru. „OFICIAL | Mulțumim, Dan Nistor! Clubul Universitatea Craiova l-a transferat definitiv pe mijlocașul Dan Nistor la FC Universitatea Cluj. Îi mulțumim lui Dan pentru modul în care a apărat blazonul Științei și îi dorim mult succes în continuare!”, se arată în comunicatul transmis de Universitatea Craiova.

Nistor va rămâne la U Cluj până în vară și, dacă echipa va reuși să se salveze de la retrogradare, va continua și în sezonul următor în tricoul „șepcilor roșii”, a anunțat ProSport.

Nistor juca la Universitatea Craiova din ianuarie 2020, când s-a transferat de la Dinamo. În acest sezon, Dan Nistor a fost titular de 15 ori în campionat pentru Universitatea Craiova, reușind să marcheze numai de două ori pentru alb-albaștri.

Vizualizări: 1,310

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: