Juniorii 4 ai CSM Târgu Jiu au participat la Trofeul Oltenia

Turneul 4 al Trofeului Oltenia s-a disputat la Târgu Jiu, duminică, 12 februarie. CSM Târgu Jiu s-a confruntat cu CSS Drobeta Turnu Severin și LPS Târgu Jiu în această fază a competiției.

Cei mai mici dintre juniorii handbaliști de la CSM Târgu Jiu au avut o zi plină în week-end, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Duminică, 12 februarie, sala din Târgu Jiu a fost gazda Turneului 4 de la Trofeul Oltenia, în care s-au confruntat echipele CSM Târgu Jiu, LPS Târgu Jiu, CSS Craiova, ACS Danubius Corabia, CSS Drobeta Turnu Severin și CS Viitorul Pitești.

A fost Turneul 4 din competiția care în sezonul 2022-2023 a ajuns la ediția a-8-a. Echipa de handbal masculin juniori 4 a CSM Târgu Jiu au jucat două partide în acest turneu, cu CSS Drobeta Turnu Severin și LPS Târgu Jiu.

Antrenorul micuților handbaliști, Vali Popescu, a fost mulțumit de evoluția jucătorilor săi din cadrul acestui turneu și a rulat tot lotul avut la dispoziție.

”Un turneu cu două meciuri foarte bune pentru copii. Am rulat tot lotul, toți au jucat. Sunt mulțumit de dorința și dăruirea de care au dat dovadă”, a

Declarat pentru csmtargujiu.ro Vali Popescu, antrenor al grupei de Juniori 4  de la CSM Târgu Jiu.

CSM Târgu Jiu Juniori 4: David Bîrlete, Cătălin Popescu, Mihai Bordușanu, Bogdan Ștefurac, Mihnea Ciobanu, Mihai Ularu, Robert Guran, Ștefan Stănoiu Cazacu, Alexandru Penescu, Patrick Ularu, Vlad Călinoiu. Antrenor: Vali Popescu.

Vizualizări: 203

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: