Neagoe le cere jucătorilor olteni să rămână serioși după victoria cu CFR

Antrenorul Eugen Neagoe le cere jucătorilor Universității Craiova să rămână la fel de concentrați și la meciurile care vor urma dacă vor să realizeze ceva. Oltenii au învins campioana României în ultima etapă și rămân pe un loc de play-off.

Eugen Neagoe, antrenorul Universității Craiova, a comentat victoria cu CFR Cluj, scor 2-0, având cuvinte de laudă la adresa echipei sale. Atitudinea și agresivitatea au fost punctele forte ale oltenilor la meciul contra echipei campioane.

„I-am felicitat pe băieți, au meritat asta pentru că am făcut un joc bun. Am fost foarte mulțumit că am început jocul cu o atitudine și agresivitate pe care nu le-am avut la Botoșani și Constanța. Asta a fost cea mai mare problemă a noastră”, a spus Neagoe în începutul intervenției, o trimitere la două dintre ultimele 3 rezultate, 1-2 cu Farul, respectiv 0-1 cu FC Botoșani.

„Cred că am meritat pe deplin victoria și că mai puteam marca. Băieții merită felicitări, dar nu am realizat nimic. Este o victorie importantă, sunt 3 puncte foarte mari, dar trebuie să rămânem la fel de serioși, concentrați, cu aceeași atitudine.  Dacă vom juca și meciurile următoare la fel, nu vom avea probleme. Atât timp cât nu am primit gol, chiar dacă au fost câteva mici greșeli pe care nu aș fi vrut să le văd, sunt mulțumit”, a adăugat antrenorul alb-albaștrilor la DigiSport.

Meciul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj s-a încheiat cu scorul de 2-0, în etapa  25 din Superliga.  Andrei Ivan a înscris o „dublă” de senzație în repriza secundă și a adus al doilea succes al oltenilor de la sosirea lui Eugen Neagoe pe bancă.

Vizualizări: 461

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: