Oltenii au dat lovitura în Giulești

Meciul dintre Rapid și FCU Craiova s-a încheiat cu victoria oltenilor, scor 1-2. După ce au dat lovitura în Giulești oltenii se apropie la trei puncte de play-off.

FC U Craiova s-a impus cu 2-1 în meciul cu Rapid, jucat în Giulești. Echipa din Bănie a marcat prin Bauza și Bahassa, iar formația de lângă Podul Grant a marcat târziu, prin Iacob.  Oltenii ajung, astfel, la trei puncte de ultimul loc calificant în play-off-ul Superligii.

Juan Bauza a marcat în secunda 45 în Giulești, izbutind astfel cel mai rapid gol al sezonului din Superliga.

Starul pe care Adrian Mititelu așteaptă milioane de euro a punctat printr-o superbă lovitură de cap, după centrarea belgianului Baeten, reducând la tăcere cei peste 10.000 de fani rapidiști.

Sprijinită și de cei 400 de suporteri, FCU Craiova a dominat în Giulești iar  Juan Bauza a reușit să înscrie chiar în momentul în care ultrașii Rapidului desfășurau la peluză o scenografie dedicată derby-ului de vineri. „Bauza e pasăre rară. Nu ați văzut cum mângâie mingea? Avem o propunere pentru el din afara țării, noi am făcut o contrapropunere, dar e puțin probabil să se facă. Este același club care a întrebat de el și astă-vară, dar faptul că nu a jucat foarte multe meciuri a diminuat din interesul lor. Au făcut totuși o propunere de împrumut cu opțiune de cumpărare la vară, dar nu ne convine. Nu s-au terminat discuțiile, așteptăm să vedem ce zic de contrapropunerea noastră, dar cel mai probabil nu se va face. Așteptăm până la vară. Nu pot să vă spun mai multe, dar e un club din Golf. Dacă se face o să aflați cu toții, dacă nu se face o să vă spun dumneavoastră de ce nu s-a făcut”, a declarat Adrian Mititelu, patronul formației FC U Craiova pentru Fanatik. 

Vizualizări: 802

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: