Gilortul Târgu Cărbunești a anulat un amical

Gilortul Cărbunești a anunțat că anulează cel de-al doilea meci amical care era programat în acest week-end. Gorjenii ar fi trebuit să joace la Craiova un meci de pregătire cu Universitatea Craiova u 17 dar s-a lat decizia anulări meciului.

Meciul de pregătire cu numărul doi al celor de la Gilortul s-a anulat din cauza problemelor cu terenul pe care urma să se joace. Clubul gorjean a anunțat că trebuia să joace la Craiova, pe Stadionul Aripile, devenit indisponibil între timp. „Programat inițial pentru sâmbătă 11 februarie, ora 12:00, pe Stadionul „Aripile” din Craiova, meciul de pregătire Universitatea Craiova U17 – Gilortul a fost anulat din cauza faptului că arena respectivă a devenit indisponibilă”, a fost anunțul clubului postat pe pagina oficială.

După zăpada abundentă căzută în week-end-ul trecut la Târgu Cărbunești, tehnicienii Gilortului au pregătit în această săptămână lotul în condiții speciale, iar jucătorii au răspuns foarte bine solicitării acestora, a mai anunțat clubul care a decis să ofere două zile consecutive de odihnă elevilor săi, sâmbătă și duminică.

Următorul meci de pregătire al echipei gorjene este programat la Craiova, miercuri  15 februarie, începând cu ora 12:00, împotriva formației Universitatea Craiova 2.

Vizualizări: 362

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: