Universitatea Craiova a dat afară un portar din lot

Mihai Rotaru, finanțatorul clubului Universitatea Craiova, a anunțat că i-a reziliat contractul lui Giedrius Arlauskis, portarul lituanian în vârstă de 35 de ani. Arlauskis a ajuns la Universitatea Craiova în luna septembrie a anului trecut, iar contractul său expira în această vară, însă cele două părți s-au despărțit înainte de termen.

În meciul cu Farul Constanța, Giedrius Arlauskis a provocat un penalty, însă Mihai Rotaru susține că acel gest nu a fost decisiv în luarea deciziei despărțirii de portarul lituanian.

Mihai Rotaru și-a exprimat aprecierea pentru Giedrius Arlauskis și l-a lăudat pentru atitudinea pe care a avut-o în discuțiile privind rezilierea contractului.  „Nu e vorba de o listă, dar unii jucători sunt la final de contract, alții nu intră in vizorul staff-ului tehnic. Am reziliat deja cu Arlauskis. Vreau să îi mulțumesc, a dat dovadă de caracter. Totul a durat cinci minute, nu a cerut nici măcar un euro în plus. Nu a contat momentul de la Farul. Am început să ne reconsiderăm obiectivele”, a spus Mihai Rotaru, potrivit Digi Sport.

Cotat la 500 de mii de euro de către Transfermarkt, Giedrius Arlauskis a jucat șapte meciuri pentru Universitatea Craiova, în acest sezon din Superliga.

În România, portarul lituanian a mai evoluat la Unirea Urziceni, FCSB și CFR Cluj. Acesta are în palmares șapte titluri de campion al României: unul cu Unirea Urziceni, unul cu FCSB și alte cinci cu CFR Cluj.

Vizualizări: 868

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: