Plecat gratis de la Târgu Jiu, l-a refuzat pe Mircea Lucescu

Mircea Lucescu îl voia la Dinamo Kiev pe Daniel Paraschiv, fostul atacant de la ACS Viitorul, plecat gratis de la Târgu Jiu. Golgeterul de la Hermannstadt primise o ofertă de 1,2 milioane de euro dar a refuzat din cauza războiului din Ucraina.

Daniel Paraschiv a atras interesul multor echipe cu prestațiile bune din acest sezon al Ligii 1, în care a reușit 10 goluri și 3 pase decisive pentru Hermannstadt. După ce negocierile cu Hapoel Beer Sheva au intrat în impas, o nouă pistă s-a deschis. Potrivit ucrainenilor de la Tatotake, o emisiune online apropiată de gruparea din Capitală, Mircea Lucescu îl vrea la Dinamo Kiev. Oficialii echipei sibiene au precizat că oferta e reală dar jucătorul are rețineri să plece în Ucraina. „Este reală această ofertă din partea Kievului. Mai sunt și alte variante. Azi am mai primit încă o ofertă pentru el. Este o ofertă scrisă. Ofertele sunt asemănătoare. Important e că jucătorul să fie mulțumit. Vom avea o discuție, poate nu își dorește să plece nicăieri. Am avut o discuție aseară, dar el trebuie să vorbească cu familia, să decidă ce e mai bine pentru el. Apoi, vom discuta și noi cu el. Astea sunt ezitările lui (n.r. războiul din Ucraina), de aia nu vrem să punem presiune. Eu mi-aș dori să rămână până în vară, dar e importantă oferta pentru club, e important ce vrea și jucătorul. E important să îți iei informații despre jucători, iar nea Mircea își ia informații și despre ce mănâncă jucătorii. Am avut o discuție cu patronii. Nu suntem nevoiți să vindem. Financiar avem stabilitate, nu suntem disperați să vindem, dar cum orice jucător este de vânzare, dacă va veni o ofertă bună pentru noi și pentru jucător, îl vom lăsa să meargă”, a spus Dani Coman la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Daniel Paraschiv a spus miercuri seara că nu va accepta oferta lui Mircea Lucescu, de teama războiului din Ucraina. „Când am auzit de interesul lui nea Mircea Lucescu, am făcut încântat. Dar nu știu exact care e situația acolo. Nu aș vrea să merg acolo și să stau neliniștit. Trebuie să mă gândesc și la familia mea. A fost o decizie destul de greu de luat. Până acum m-am gândit să nu dau curs ofertei. E un context aparte. Nu știu dacă sunt dispus să risc”, a spus  Daniel Paraschiv citat de gsp.ro.

Daniel Paraschiv a fost și în curtea CFR-ului, unde a fost transferat în vara anului 2021 de clujeni de la ACS Viitorul Târgu Jiu. El a plecat însă în aceeași fereastră de mercato, sub formă de împrumut, la FC Voluntari. A revenit în ianuarie 2022 la CFR, dar a fost din nou împrumutat, de această dată la Hermannstadt unde sibienii l-au transferat definitiv vara trecută.

Vizualizări: 953

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: