CSM Târgu Jiu i-a făcut mândri pe suporteri de echipa lor

CSM Târgu Jiu a fost foarte aproape de a produce surpriza în partida contra liderului la zi din Liga Florilor. Echipa pregătită de Liviu Andrieş a pierdut la limită în faţa formaţiei din Bucureşti, scor 25-26, după ce la pauză gorjencele au condus cu 13-12.

Peste 1000 de spectatori au luat cu asalt Sala Sporturilor, iar atmosfera creată de cei peste 1200 de spectatori prezenţi la meci a fost una senzaţională. Cele două echipe au oferit un spectacol handbalistic de excepţie, cu goluri frumoase, acţiuni spectaculoase, parade de senzaţie ale portarilor celor două echipe, răsturnări de situaţie pe tabela de marcaj, şi un final pe muchie de cuţit. Din păcate pentru cei veniți la sală a lipsit una dintre cele mai aşteptate jucătoare din Liga Florilor, Cristina Neagu.

CSM Târgu Jiu a dat o replică solidă bucureştencelor pregătite de Adi Vasile. Handbalistele lui Liviu Andrieş nu s-au speriat de palmaresul jucătoarelor adverse, multe dintre ele campioane mondiale, olimpice sau europene. Jucătoarele au intrat în teren cu mult curaj, reuşind să se ridice la nivelul echipei adverse, o echipă care domină peisajul handbalistic din România şi este una dintre forţele handbalului feminin la nivel european.

Gazdele au reușit să domine prima repriză pe care au încheiat-o în avantaj, scor 13-12. Jocul a fost echilibrat și în partea a doua dar echipa oaspete s-a impus doar la un gol diferență spre regretul fanilor care la final le-au strigat fetelor „Suntem mândri de voi!”

Vizualizări: 979

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: