Ivan a lovit din nou. A reușit dubla în fața campioanei

Meciul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj s-a încheiat cu scorul de 2-0, în etapa  25 din Superliga.  Andrei Ivan a înscris o „dublă” de senzație în repriza secundă și a adus al doilea succes al oltenilor de la sosirea lui Eugen Neagoe pe bancă.

Andrei Ivan trece în această perioadă prin cea mai bună formă din acest sezon după ce a punctat din nou și în victoria Universității Craiova cu CFR Cluj, scor 2-0.

Derby-ul de la Craiova, de sâmbătă, se îndrepta spre un rezultat de egalitate, însă Andrei Ivan a dat lovitura în repriza secundă. Cîmpanu i-a mișcat mingea lui Ivan, iar fostul jucător al lui Rapid Viena a tras tare, pe jos, iar cu ajutorul unei devieri balonul a intrat în poartă. Pe final, Ivan a rezolvat definitiv „ecuația” partidei: șutul său a fost fără speranțe pentru Scuffet, iar vârful a stabilit astfel scorul final în Bănie: 2-0.

După scandalul excluderii din lot al lui Andrei Ivan, patronul Mihai Rotaru a recunoscut că i-a prelungit contractul fotbalistului fără să știe nimeni.

„Că tot vedeam anunțuri că Ivan nu își prelungește contractul. Ivan și-a prelungit contractul pe încă 5 ani încă de ceva vreme. Mirel Rădoi știa acest lucru. Deci Ivan e jucătorul U Craiova, a semnat fără să clipească, fără să ceară un ban în plus. Fără nimic. A zis este echipa care m-a format, echipa unde am crescut de la 15 ani și 9 luni, voi da totul. Dacă plec bine, dacă nu, o viață pentru Știința”, a declarat Mihai Rotaru.

Vizualizări: 305

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: