Arestat după ce și-a bătut concubina

O femeie de 53 de ani, din comuna gorjeană Godinești, a cerut, în weekend, ajutorul polițiștilor după ce ar fi fost bătută de concubinul său, în vârstă de 61 de ani. Bărbatul a primit un ordin de restricție și nu avea voie să se mai apropie de aceasta, dar a ignorat legea și s-a întors acasă. În final, agresorul a ajuns în arest.

“În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare, polițiștii luând și măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu față de bărbat.

În cursul aceleiași zile, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că bărbatul nu respectă obligațiile instituite prin ordinul de protecție provizoriu emis de polițiști și s-ar fi reîntors la domiciliu, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încălcarea ordinului de protecție.

Polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj”, a transmis IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,026

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: