I-au luat foc două mașini și casa într-o singură noapte

Neatenția l-a costat mult pe un bărbat din Vâlcea. A făcut focul în curte, dar nu l-a supravegheat. Flăcările s-au extins rapid și au ajuns la casă și la două autoturisme. Nicio persoană nu a fost rănită, dar pagubele materiale sunt importante. 

Incendiul a avut loc în comuna vâlceană Prundeni. 

"Ajunși la fața locului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, pompierii au găsit incendiul manifestându-se generalizat la două autoturisme și o locuință. Până la stingerea flăcărilor, au ars: elementele combustibile din interiorul a doua autoturisme, aproximativ 12 mp de lambriu din PVC cu care era placata fatada casei. De asemenea, s-au degradat: prelata, anvelopele și aripile din PVC ale unei remorcute auto, și aproximativ 10 mp astereală din lemn de la acoperisul casei", anunță pompierii vâlceni. 

După aproximativ o oră de la sosirea pompierilor la locul intervențeii, incendiul a fost lichidat. Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că incendiul s-ar fi declanșat după ce proprietarul ar fi făcut făcut focul în curtea locuinței fără să-l supravegheze. 

Galerie foto




Vizualizări: 10,443

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: