Anunțul lui Mihai Merlușcă, fondatorul Aerodromului Barza

Mihai Merlușcă, fondatorul Aerodromului Barza, a anunțat că îl susține pe Iulian Popescu, candidatul PNL la Primăria Târgu Jiu. Alegerile sunt duminică, 9 iunie.


”Sunt Mihai Merlușcă, antreprenor și fondator Aerodrom Baza Târgu Jiu. Pe 9 iunie îl susțin pe Iulian Vasile Popescu. Energia generației tinere, mentalitatea sa antreprenorială, diplomația de care a dat dovadă, dar și succesele proiectelor sale anterioare mă fac să cred că Iulian Vasile Popescu este soluția pentru Târgu Jiu. Îmi doresc ca turiștii care aterizează la barza să viziteze cu plăcere orașului Brâncuși”, este mesajul lui Mihai Merlușcă, proprietarul aerodromului Barza.

Mihai Merlușcă a început proiectul aerodromului de la Barza acum câțiva ani, din pasiunea pentru zbor. Investind banii săi, Mihai Merlușcă a creat un aerodrom de care are nevoie orice județ pentru a-și dezvolta economia. Aici aterizează avioane ultraușoare care vin în Gorj. Și poate nu credeți, dar chiar este trafic deasupra orașului. Merlușcă a construit la Barza ce nu au fost în stare autoritățile locale.

COMANDAT DE PARTIDUL NATIONAL LIBERAL GORJ, CIRCUMSCRIPTIA ELECTORALA NR 20, EXECUTAT DE VISUITOR DM SRL SRL, CUI MANDATAR 21240015

Vizualizări: 2,881

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: