ACS Viitorul Târgu Jiu se mută din nou la Severin

ACS Viitorul Târgu Jiu a anunțat că va juca următorul meci de pe teren propriu pe terenul de la Severin. Echipa antrenată de Călin Cojocaru a evoluat mai mult timp pe terenul de la Severin, după ce anterior, când se numea Energeticianul, jucase pe terenul de la Petroșani. 

De această dată ACS Viitorul va juca la Severin meciul cu CS Mioveni din etapa viitoare. 

Partida se va juca duminică, 22 octombrie, de la ora 11:00, pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, deoarece suprafața de joc a stadionului din Târgu Jiu se află din nou în reabilitare, săptămâna trecută terenul fiind pregătit pentyru însămânțare și fiind introdus din nou nisip pe suprafața acestuia.

Antrenorul Călin Cojocaru a precizat că se va disputa doar un singur meci la Severin deși este destul de greu de crezut că gazonul va răsări atât de repede la Târgu Jiu. ”Primăria Târgu Jiu ne-a anunțat că se lucrează la suprafața de joc, astfel că a trebuit să găsim alt stadion. Vom juca cu Mioveni la Turnu Severin, dar vom reveni la Târgu Jiu pentru următorul meci de acasă, cel cu Chindia”, a precizat Călin Cojocaru.

Jocul cu CS Mioveni, locul 4 cu 16 puncte, din cadrul etapei a 10-a a Ligii a 2-a este programat să se dispute la finalul acestei săptămâni.

Vizualizări: 1,334

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: