A acroșat un copil cu mașina și nu a anunțat poliția

Un șofer de 66 de ani din Târgu Jiu s-a ales cu dosar penal miercuri, după ce a acroșat cu mașina un băiat de 14 ani, dar nu a anunțat poliția. Copilul s-a prezentat la spital cu mama lui, medicii anunțând organele de anchetă.

Șoferul conducea un autoturism pe DE 79 Romanești, din direcția municipiului Târgu Jiu către localitatea Romanești, când a acroșat un tânăr de 14 ani, din municipiul Târgu Jiu, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc marcat și semnalizat corespunzător.

După impact, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție. “În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea tânărului, acesta deplasându-se la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însoțit de mama acestuia. Atât conducătorul auto cât și tânărul au fost testați cu aparatul etilotest, în cazul conducătorului auto rezultând o concentrație de 0.08 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pentru pieton rezultatul a fost negativ”, a transmis IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, fără încuvințarea organelor de poliție.

Vizualizări: 1,600

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: