Zeci de copii premiați la primul concurs de înot de la Târgu Jiu!

Bazinul de înot de la Târgu Jiu a fost sâmbătă gazda unui prim concurs de înot care are loc în municipiul Târgu Jiu. Sute de copii și părinți au luat parte sau au asistat la competiția denumită „Start la înot” iar la final zeci de copii și tineri au plecat acasă cu diplome și medalii.

La Bazinul de înot din Târgu Jiu a fost mare agitație sâmbătă dimineața când cursanții de la orele de înot s-au întrecut la primul concurs de acest gen de la Târgu Jiu. Copii talentați, care au deprins în ultimele luni tainele acestui sport, au avut curajul să participe la concursurile organizate de cei de la Edilitara, cu sprijinul Direcției Județene de Sport Gorj, pe grupe de vârstă și stiluri de înot.

După ce instructorii și-au trimis în apă cei mai buni elevi a urmat festivitatea de premiere la care a luat parte și primarul Marcel Romanescu, acesta felicitând personal participanții și mai ales câștigătorii, dar și organizatorii: „Am premiat câștigătorii concursului "START LA ÎNOT!", organizat la bazinul acoperit din Târgu Jiu,  acolo unde au fost prezenți, în număr foarte mare, tineri și părinți, iubitori ai sportului.

Mă bucură enorm faptul că acest bazin atrage sute de tineri și nu numai, că s-a dovedit a fi o investiție deosebit de importantă pentru municipiul nostru.

Apreciez, de asemenea, munca depusă de echipa care administrează bazinul, angajați ai Societății Edilitara a căror activitate nu poate trece neobservată, având în vedere fluxul tot mai mare de sportivi care vin aici.

Felicitări pentru un eveniment foarte reușit, pentru modul în care a fost organizat, dar și tuturor participanților!”

Bazinul de înot de la Târgu Jiu funcționează din luna iunie a acestui an și atrage tot mai mulți tineri care merg acolo să învețe acest sport, supravegheați de instructori specializați. Mai nou bazinul a devenit o atracție și pentru adulți care sunt tot mai mulți, și nu neapărat cei cu probleme medicale, știut fiind că înotul este un sport care înseamnă sănătate.

Galerie foto





Vizualizări: 1,037

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: