Gorjenii debutează în retur cu Dinamo București!

Sâmbătă va începe returul acestui sezon în LNBM Getica95.  Cu  începere de la ora 18:00, echipa locală a CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu cu Dinamo București.

Începe returul în sezonul regulat din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. Sâmbătă, 25 noiembrie, CSM Târgu Jiu va juca, pe teren propriu, cu Dinamo București în meciul care contează pentru etapa a 10-a din Grupa A și care va începe la ora 18.00.

Pentru gruparea gorjeană este un meci extrem de important, iar baschetbaliștii își cheamă suporterii la sală pentru a susține echipa. ”Îmi doresc foarte mult ca sala să fie plină, să avem un sprijin real din tribune, pentru că de fiecare dată când se întâmplă asta, publicul devine al 6-lea jucător. Sper să avem o sală gălăgioasă, care să ne împingă de la spate, pentru că este un meci foarte important pentru noi”, a fost apelul făcut de antrenorul grupării gorjene, Kresimir Basic.

Ultimele zile de pregătire au fost marcate de antrenamente intense, o modificare la nivel de lot și de multă dorință de victorie. „CSM Târgu Jiu vrea să bifeze al treilea succes stagional, dar pentru asta trebuie să treacă de Dinamo București. Se anunță un meci dificil, dar baschetbaliștii noștri sunt gata să dea totul pentru victorie, una extrem de importantă în lupta pentru ocuparea unui loc cât mai bun la finalul sezonului regulat. Gorjenii sunt la două puncte distanță de Dinamo”, a anunțat clubul gorjean pe pagina oficială.

Oaspeții sunt pe 5, cu 11 puncte, cu 3 victorii și 5 eșecuri, în timp ce băieții lui Kresimir sunt pe 7, cu 9 puncte acumulate. În plus, baschetbaliștii CSM vor și revanșa după eșecul din prima etapă, dar au nevoie și de sprijinul suporterilor gorjeni.

Galerie foto


Vizualizări: 599

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: