Adversari puternici pentru CSM Târgu Jiu în Cupa EHF

Tragerea la sorți a meciurilor din grupele Cupei EHF European League a adus adversari destul de puternici pentru jucătoarele de la CSM Târgu Jiu. În grupa în care evoluează formația gorjeană se află echipele Motherson Mosonmagyarovari KC, din Ungaria, Costa de Sol Malaga, din Spania și Sola din Norvegia.

Astfel, CSM Târgu Jiu va juca împotriva unor echipe destul de puternice, aflate pe primele locuri din campionatele în care evoluează. La ora tragerii la sorți, reprezentanta Ungariei, Motherson Mosonmagyarovari KC, este liderul campionatului din țara vecină, în timp ce Costa de Sol Malaga este pe locul 3 în Spania iar norvegiencele de la Sola sunt pe locul 5 în acest moment.

CSM Târgu Jiu va juca prima partidă din grupă în deplasare, pe data de 6 ianuarie 2024, pe terenul echipei maghiare, Motherson. Primul meci acasă este programat pe data de 13 ianuarie, cu Costa del Sol Malaga.

Cele 16 echipe calificate în grupe au fost repartizate în 4 grupe  de câte 4 formații, urmând ca primele două clasate să avanseze în sferturile de finală, iar câștigătoarele vor accede în Final Four. Meciurile din grupe vor avea loc în perioada 6 ianuarie – 18 februarie 2024.

Galerie foto


Vizualizări: 641

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: