Gilortul Cărbunești a punctat doar la impresia artistică la Petroșani!

Gilortul Cărbunești s-a întors acasă din nou fără victorie din Valea Jiului. Jucătorii pregătiți de Mario Găman au dat impresia că pot, au avut câteva ocazii, dar în fotbal, impresia artistică nu punctează.

La acest ultim meci au apărut inerentele erori în defensiva Gilortului și, spre deosebire de jucătorii gorjeni, adversarii au profitat din plin de ocaziile ivite. „Ciubotariu profită de o respingere greșită a defensivei noastre și trimite în poartă de la 13 m iar gazdele intră la vestiare cu 2 goluri avans. În minutele de prelungire, Istrate fructifică o minge deviată de apărătorii noștri și majorează diferența cu un șut de la 14 m. În partea secundă, June închide tabela cu un șut din apropierea colțului suprafeței de poartă, după ce profită de un nou „cadou” oferit de defensiva noastră”, și-au făcut autocritica cei de la Gilortul în cronica de meci.

Gilortul încheie sezonul de toamnă cu un meci pe teren propriu chiar de ziua națională. Adversară îi va fi Voința Lupac, iar partida care contează pentru etapa cu numărul 15 va începe la ora 14:00.

Vizualizări: 757

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: