Vîlceanu, certat de Ciucă

Deputatul de Gorj Dan Vîlceanu a fost mustrat în cadrul ședinței de guvern de miercuri. Potrivit unor surse guvernamentale, premierul Nicolae Ciucă i-a reproșat colegului său de partid faptul că a ieșit în spațiul public și a criticat doi miniștri de la PSD.

„Nu este colegial, nu este bine ca membrii Guvernului să se atace între ei sau să aibă opinii cu privire la un coleg sau altul”, a fost mesajul transmis de Ciucă.

Vicepremierul Sorin Grindeanu a intervenit în discuție și a spus că Vîlceanu și-a criticat colegii din guvern chiar în cadrul conferinței de presă de după precedenta ședință a executivului, lucru fără precedent în existența actualei coaliții.

Vîlceanu a afirmat luni că există o slabă absorbţie a fondurilor europene la Ministerul Muncii şi Ministerul Sănătăţii.

„Există într-adevăr o slabă absorbție la Ministerul Muncii și o slabă absorbție la Ministerul Sănătății. Din punctul ăsta de vedere, aș fi profund recunoscător dacă cei doi miniștri s-ar apleca mai mult asupra acestor aspecte legate de fonduri europene. La începutul mandatului acestui guvern, toată lumea a înțeles anumite disfuncționalități, au trecut câteva luni și evident și eu, și premierul și toată țara așteaptă să vadă progrese și mai puțin scuze”, a declarat Vîlceanu, după ședința de guvern de luni.

Vizualizări: 2,742

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: