Dacă pleacă, Romanescu ia cu el 300 de liberali. Cine a aruncat "bomba"!

Declarație ce lasă loc de multe interpretări a făcut viceprimarul liberal din Târgu Jiu, Bogdan Bejinaru. Întrebat despre zvonurile tot mai intense că edilul Marcel Romanescu ar putea pleca la PSD, Bejinaru a aruncat "bomba". A dat de înțeles că, odată cu primarul, dacă va decide să plece din PNL, vor mai pleca 300 de oameni, adică toți cei din structura municipală a Partidului Național Liberal.

Bogdan Bejinaru a declarat, într-un interviu la Radio Infinit, că o eventuală decizie despre o plecare din PNL primarul Marcel Romanescu nu o va lua singur. Ci împreună cu alți 300 de liberali.

"Domnul Marcel Romanescu are o echipă cu ajutorul căreia a câștigat Primăria Târgu Jiu de două ori. Vorbim de alegerile parțiale din 2017 și alegerile locale din 2020. O asemenea decizie nu poate să o ia doar Marcel Romanescu. Dacă s-ar lua, s-ar lua în cadrul echipei, o echipă care este formată din aproximativ 300 de oameni și sunt convins că nici domnul primar nu ar forța o decizie contra echipei. Suntem în PNL. Ne ducem mandatul, până în 2024, din partea PNL", a declarat Bogdan Bejinaru.

Mai mult, viceprimarul a spus că, dacă se va vorbi despre o plecare a întregii echipe de la municipiu, nu înseamnă neapărat că va ajunge în tabăra social-democraților.

"Deocamdată nu sunt motive clare ca această echipă să părăsească PNL. Bineînțeles, asta nu înseamnă că vom sta cu mâinile în sân în condițiile în care vom observa că echipa este prejudiciată atât ca imagine, cât și vizavi de membrii noștri. În condițiile în care vom simți o ostilitate, atunci este clar că vom lua o decizie, o decizie care nu va trebui să însemne neapărat PSD", a mai spus Bejinaru.

Întrebat chiar la începutul acestei săptămâni despre posibile negocieri cu PSD privind o candidatură în 2024 pe lista sa, primarul liberal Marcel Romanescu a negat orice demers. În același timp, a ținut să sublinieze că își va duce mandatul până la capăt din partea PNL, dar că nu este sigur 100% dacă va mai candida și peste doi ani tot pe lista liberalilor.

Vizualizări: 1,470

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: