Un tânăr de 19 ani s-a ales cu dosar penal. Ce a făcut la miezul nopții!

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost surprins în flagrant, la 01:30, în timp ce deteriora indicatorul rutier de pe Bulevardul Republicii din Târgu Jiu. Autoritățile au intervenit imediat, iar tânărul a fost sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 500 de lei, conform prevederilor legii.

În conformitate cu aceeași lege, acțiunile care implică deteriorarea, ridicarea sau mutarea fără drept a semnelor sau indicatoarelor de orientare turistică și rutieră, sau a celor care semnalează existența unui pericol pentru viața persoanelor, sunt considerate contravenții și sunt sancționate cu amenzi cuprinse între 200 și 1000 de lei.

În contextul acestui incident, polițiștii locali au declanșat o investigație pentru a verifica starea și integritatea tuturor mijloacelor de semnalizare rutieră din zonă și pentru a sesiza eventuale nereguli serviciilor responsabile din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu. Menținerea semnelor și indicatoarelor în stare bună este crucială pentru siguranța circulației și pentru prevenirea situațiilor de risc pe drumurile publice.

Galerie foto


Vizualizări: 1,593

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: